Bekännelser

Jag hatar folk som ser skitbra ut när de är osminkade och sen klagar på att de är fett fula man ba LIKSOM HALLÅ?!

Jag hatar skräckfilm och tycker det är otroligt töntigt.

Jag lyssnar på 1D-låtar kanske 50 gånger om dagen för att kunna överleva.

Directionators är bland det värsta jag vet.

Jag tycker facebook är fett tråkigt, twitter all da way liksooom.

Hatar små 10-åringar som leker vuxna med massa smink och typ 3 cm-klackar, fekke!!


Morgondagen

Imorgon ska jag, Linnea, Johanna, Hanna, och Minna iväg och shoppa! Ska bli superkul! Tänkte kolla efter en bikini, hoppas verkligen jag hittar en.. Jaja vi får se hur det blir med det. Puss!


Fresh.

Har precis tagit en långdush, använde nya bodyscruben från Julia och Johanna + Bodybutter så nu luktar hela jag kokos, mums! Ha det bra 😘


VALBORG? NEJ FEKKE!

Gooodmooorgooon! Idag är det  Varlboooorg!

Jag ska inte till brasan utan jag ska på fest med min tönt Sara. Så nu ska jag duscha, välja kläder och packa lite. sover sen hos Sara för festen slutar rätt så sent. Gud låter som värsta fjortis bruden som festar varje helg. På tisdagen Träffar jag Ullis, Linnea, Minna och Hanna för lite shopping, en fika kanske.
På onsdag är det skola och då ska min vår klass typ ta hand om handikappade barn, och då ska vi typ göra massa lekar och sånt. Ska bli spännande.
Det är skit fint väder idag också, och det gillas!
Men nu ska jag börja sätta lite fart. Hoppas ni får en trevlig vlborg! 

Bjuder på en gammal bild på mig och Sara från i somras.


Söndag=lata sig

Det är vad jag gör just nu och ska göra det ett tag till. Fattar inte vad jag gör inne egentligen när det är så fint väder.

Bestämde med lite folk om vad som händer i veckan. Ska på fest och träffa lite vänner samt shopping (dagarna vi är lediga)


Fetton

Off to donken with Julia! Byebye bitchezzzzz


Snygga bikinis!




 


Johanna

Behöver/vill ha! - J



Det här är vad jag kommer på nu, kommer såklart fyllas på mer under sommaren.


FILMTIPS! - J



Hittade inget bra/rätt omslag från google som det är på filmen.

Såg en jättebra film häromdagen. Filmen heter Warrior och handlar om två bröder som inte har haft en sån bra uppväxt, pappan drack osv. Så ''lillebror'' (Tommy) gick med mamma och ''storebror''(Brendan) som också va f.d boxare stannade med pappan.

När de blivit stora va Tommy soldat och kom hem efter 14 år, och Brendan skaffat familj och har en dålig relation med sin pappa. För att Brendan ska kunna behålla huset räcker det inte med att han bara är lärare, så han tränas för att vinna SPARTA, en av de största tävlingarna i MMA. Tommy tränas och ska också tävla för att vinna. I tävlingen ser de inte varandra som bröder.

Filmen kanske verkar som värsta kill-filmen nu men den här filmen va verkligen en av de bästa jag sett. Väldigt sorlig i slutet också, jag började faktiskt smågråta lite. Värd att se!


God morgon!

Dagen kommer spenderas med Julia, hon kommer hit snart och lite senare tänkte vi tjocka oss på donken. Standard! Uppdaterar mer under dagen. Tror jag. Puss


Kass uppdatering, I know

Förlåt, förlåt, förlåt för den kassa uppdateringen. Har inte haft tid, gjort annat. Ska försöka blogga mera!

Gårdagen: Jag åkte och träffade Frida och Sara, först käkade vi våfflor till lunch och sedan drog vi till vendelsö och kollade på match. Sen hängde vi med Jonas, Samuel och Filip. Efter några timmar med dom skulle Jag och Sara äta middag, Saras familj bjöd på hamburgare. Efter det gick jag och Sara och träffade Killarna igen. När klockan blev mot elva fick jag skjuts hem.

När jag kom hem kollade jag på en riktigt kass film och sedan gick jag och la mig.

Godmorgon förresten!


Shoppat! - U










image description


Appen

Det går inte att ladda upp bilder på blogg.se-appen av någon anledning, men ska försöka fixa bilder från shoppingen idag så snart som möjligt. Stay tuned.


Chillar på planen

Hänger på fotbollsplan med Frida och Sara. (jag suger på att blogga)
Puss


Make a wish!


BB.

Nu ska jag nog ta och kolla på BB, har inte kollat på typ flera veckor haha! Kan någon uppdatera mig litegrann kanske? 😊 Så säger godnatt för idag nu, bloggar mer imorgon! Puss ❤


Before I die


Dagen

Shooo!
Idag efter skolan drog jag, Johanna, Minna och Linnea hem till Linnea för lite studsmattehopp och smoothieslörp, lol. Smoothien kan ni se i inlägget här under! Kom precis hem, så nu ska jag väl sätta mig ute i solen eller något. Puss på er ❤


Chillar hos Linnea


Goder natter.

En fet LOL på min rubrik!

Nu ska jag kolla på teve (bra att veta!) ett tag och efter det blir det väl att pömsa i säng eftersom att jag är sjukt trött. See ya tomorrow! 😊


IMORGON E DET FREEEEDAG

Ello.
Gissa var jag skriver ifrån? Min iPhone, that's right. Trolololol. Planerar att köpa ett 1D-skal till, yay! Idag ska jag bara chilla eftersom att jag tycker jag förtjänar det haha lol. Imorgon är det "skolgårdsdagen" i skolan så då ska vi bara städa i klassrummet typ. Tråkigt, men roligare än vanliga lektioner. Det var väl det, pussis! ❤


Dagen, imorron, outfit

Tjena tjena! Slutade för lite mindre än en timme sedan. Dagen har varit helt okej. Ska göra lite läxor och sen träna.
Imorron ska vår skola ha städdag typ, så efter lunch ska vi städa. Sen ska jag väl hitta på något under helgen, vad vet jag inte riktigt, men hittar säkert på något.
Länge sen jag körde på "outfit bild" så här kommer en.

Johanna


Random

Ello bloggish.
Snart är det dags för att bege sig mot skolan så ska bara fixa lite innan först. Min första mobilblogg - från min iPhone trololololol! Ha det gött folket 😃


Godmorgon torsdag!

Sitter just nu på tunnelbanan som tar mig till skolan. Klockan är lite efter sju men jag är för det mesta pigg.
Träning idag som vanligt, inget speciellt.
Ha en bra dag! Puss


HISS/DISS

 
Att våren är på väg, dvs att sommaren också kommer snart - Kunna gå i shorts och tunna linnen och skolan blir mycket lättare. Livet blir bara enklare. SOMMAR

Popcorn - Det sägs vara väldigt nyttigt + att det är väldigt gott.

Att jag ska till USA i sommar! - Kommer bli så gaalet kul. Alla ställen, stranden, alla saker som inte finns i sverige, alla butiker. Mmmm vill dit nu! ♥



Att jag tyvärr missar Partille - För er som inte vet så är Partille en cup man spelar i göteborg. En hel vecka, tänka vad mycket fritid man får, liseberg, hänga i stan osv. (Åker till USA då)

Omogna killar - Finns nästan inge värre än killar som är det.

Ensam shopping - Det är sällan jag åker och shoppar själv, men när man verkligen måste köpa något, tex till någon som fyller år, och någon inte kan blir shopping så tråkigt.

Johanna

Glömt bloggen

Tjooo bröder!
Har glömt bort bloggen lite, har ju läxor och träningar osv.
Kom iallafall hem till pappa för en stund sen och ska äta om en stund. Kul inlägg, jag vet. Men det blir roligare om ni kommer med förslag om vad vi ska blogga om. Så lämna en lite kommentar bara! ;)
Puss


Min humor...






Tomlinson Tuesday

ELLO.
Alltså herregud vad varmt det var är ute idag! I love it! När jag kom hem bytte jag om till shorts direkt (lol) och gjorde en mumsig smoothie trololololol. Jag ska plugga lite engelska och sen blir det väl bara att chilla antar jag. PussN (oj vad gammalt lol).


Tisdag 24 april

Tjooo bloooggeeeen!
Slutade tidigare idag, så gjorde en smoothie och ska bara ta det lite lugnt en stund till innan träningen! Har typ druckit det jätte mycket under helgen, men det är ju så gott. Smoothie ftw!
Har varit dålig på att blogga sista tiden, men har bara inte kunnat/orkat. Ska försöka bättra mig. Har inte så mycket mer att säga förutom att vädret var/är ju kanon idag. Älskar't. Kunde typ gå i linne efter lunch. Det gillas.
Puss


Pictures of the week - J













image description

image description


le boring day*

le no update*

Six R's

Hej bloggish, förlåt för dålig uppdatering men det blir lätt så när man inte har något att blogga om, så ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om! Imorgon blir bloggningen bättre. Puzzzzzzzz

Samma som igår!

Kör på samma som igår: smoothie och film, och lite godis! Efter det ska jag gå och lägga mig. Men lite kort om dagen: jag, Freya, Bonnie, Jocke och Timmy drog och spelade fotboll. Tjejen som aldrig har spelar fotboll va grym i mål (jag) oj vad jag skryter, men för att aldrig ha spelat så. "Godnatt!"


Bekännelser

När jag gäspar så kommer det ett litet ljud som låter som att jag rapar, lite pinsamt

Varje gång (oftast) när jag kommer in i ett rum tänker jag alltid, att om det här skulle vara min walk in closet hur skulle jag ha den då (och då planerar jag det)

När jag kollar på andras bloggar och ser att de köpt en massa som jag också vill ha blir jag bara glad

När man är på utvecklinssamtal m.m, ler jag typ mot lärarnen hela tiden och säger inte så mycket, haha

Jag avskyr när folk läser vad jag skrivit på bloggen i min närhet, tycker det är pinsamt

Jag skäms för mitt rum

Jag jämnför mig väldig mycket med andra

Jag är inte helt nöjd med min kropp och mitt ansikte

Jag äääälsakr inredning. Kan fråga ibland hänt många gånger på bloggar att jag skrivit ''snälla kan du visa bilder på ditt rum, ser så fint ut''




Smoothie och mys

Tjena tjena!

 Jag och Freya gjorde nyss en varsin smoothie och ska kolla på en film snart. Vilken film har vi inte bestämt ännu.
Ha det bra!

Vems ser godast ut? ;)


Presenten från Johanna och Julia









Body butter, body scrub och shower cream. Allt det här fick jag som ett kit. Tack tjejer, luktar supergott!


ful rubrik

Statistiken går uppåt, det gillar vi!! Kommer snart lägga upp presenten jag fick av Julia och Johanna, stay tuned!

ALLTSÅ SHIIIIIET

Idag när vi var i Farsta kom det somsagt fram några killar och frågade om vi ville bli intervjuade till deras program som kommer komma upp på youtube haha och vi ville såklart (?) vara med. De skulle prata lite om musik och så och gissa om jag skämde ut mig eller?!

Intervjuaren - "Gillar ni Justin Bieber?"

Jag - "Nej förfan!"

Intervjuaren - "Varför inte?"

Jag - "Alltså jag har inget emot honom, men jag gillar inte hans fans."

Oj, vad många haters jag fick där! Till alla beliebers - självklart menar jag inte ALLA men vissa. Anledningarna är många men det är för allt hat mot 1D och Directioners, t.e.x. såg jag det här imorse:

"Liam has only one kidney so he may die early, yay!"

SERIOUSLY BITCH, DO YOU WANNA DIE OR SOMETHING? PÅ RIKTIGT, DÄR GÅR GRÄNSEN. Alltså hata mig huuuuur mycket ni vill, men låt killarna va förfan?!


Shoppingen från igår och idag!

 
Blus & tröja från Hollister

 
Värmeskydd från H&M

Det här var alltså det jag köpte igår och idag. Blev jätte besviken eftersom att jag trodde att jag skulle hitta mer än bara ett värmeskydd idag. Plus att jag glömde min kofta inne på Gina tricot (kom på det när jag kom hem) -.-

Vi blev intervjuade av några där de ställde frågor om vad vi tyckte om musik. Haha vi tyckte det var jätte pinsamt.
Ikväll ska jag köra på film-maraton med massa godis och lärre. Bara så att ni vet.

Puss Johanna


Film sen sova

Laddade precis ner en film som jag ska se. Det blir Friends with Benefits. Jag har faktiskt aldrig sett den så det sa bli kuuul. Alla säger att den är jetebra.
Efter det ska jag gå och sova. Så säger godnatt nu!




Puss


Första videoinlägget för Johanna

Jag vet att jag säger "ehhm" hela tiden, men aja skitsamma.

//Johanna


OMG

Jag ska göra ett videoinlägg nu. Japp ni läste rätt folket, jag ska köra på ett videoinlägg!!! MOBBA INTE, tack på förhand! <3


Här ska det stå något vackert och klockrent

Tjaaaa, fredag! YES!
Hade en grym dag idag, allt var toppen utom vädret lol! Efter skolan åkte jag och Johanna in till stan för att köpa present till Julia (Som jag inte kan lägga upp här ifaaall hon skulle läsa -HEJ JULIA!!!) och Johanna fick även med sig lite från Hollister. Imorgon ska vi iväg till Farsta också, kult.
Pussar tråkigt inlägggggg


I gallerian


Törssdag

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har pluggat mest hela dagen så har inte haft tid..

Ska snart gå igenom det sista inför morgondagens läxförhör men måste även städa rummet lite, det ser ut som ett fucking bombnedslag, skojar inte. I alla fall, imorgon ska jag och Johanna in och shoppa efter skolan för att hitta en present till Julia och på lördag blir det ännu mer shopping med tjejerna, gött!!

Minna och Hanna får stå för bilden i inlägget, haha lol!



SPOTIFY!

HOOOLAAAA!
Kom hem för lite mer än en timme sedan, sen dess har jag käkat lite mellis och tittiat på tv.
Bloggade inte igår, oopsi...
Idag ska jag fixa min spotify! (har redan, men har inte fixat ''själva musiken'')
Sen ska jag inte göra så mycket mer, bara chilla lite. Ska även ladda upp bilderna från lovet, så BILDBOMB!

Svar på frågorna från frågestunden kommer i ett videoinlägg under helgen!


Puss



(Har försökt klippa bort den gula texten typ 1000 gånger...)


This is some true shit.


Eskulääään

Hej bloggelito, ska snart gå till skolan men innan tänkte jag slänga in ett inlägg. Vet inte varför, jag har inget att berätta förutom att min uppdatering kommer vara ganska låg idag. Har träning + måste plugga.

Ha det gött


Veckans blogg

Vi är med och tävlar hos www.tjejernaofsweden.blogg för att bli Veckans blogg! De här supersöta tjejernas dunderfina blogg uppdateras mycket varje dag med bilder osv! Klicka er in på deras blogg om ni vill se en riktigt fin design dessutom! :*


Holy shit

Alltså ni anar inte vad som just hände. Jag var hemma själv och lyssnade på musik (lol) när jag hörde typ världens skrik/skrovling som lät precis så här (00:18!) :



Det lät som att det var i huset så jag stängde av musiken när jag hörde det igen. Går och ser att ett fönster är öppet (därifrån kom ljudet) så jag tittar ut Och ser jag en katt (trodde jag) som var väääldigt stor, den sätter sig mitt på gatan när jag ser att det ser ut som ett lodjur, sedan kollar jag lite till höger (kalle) där jag ser att det också står en FET RÄV PÅ TOMTEN! Så ja, idag såg jag alltså ett lodjur och en räv utanför mitt hus at the same time. OBS, jag vet att djuret i videon inte är ett lodjur/räv men jag ville beskriva ljudet!

HAHAHAHAHA JAG. ORKAR. INTE.



OM NI INTE KOLLAR PÅ BÅDA MISSAR NI NÅGOT STOOOORT HAHAHAHA LOL!!!


Svar

"Det roliga är att du skriver osv, & sendan att du inte kommer på något mer. Sötnos, osv betyder Och Så Vidare. Lol haha"

Kul att du också visste vad det betydde, det var därför jag använde det i slutet av meningen. Du kan vara sötnos, hihi puss!!!


TACK ULLIS

Det här var som sagt mascaran jag fick av Ullis, tack så mycket! :D
Idag har jag bara slappat och packat upp sakerna från helgen.
Vi kom som sagt till B-semi, förlorade med en boll... Surt som fan, men that's life! Om ett tag ska jag hoppa i jacuzzin med ansiktsmask och bara ta det lugnt (åter igen)
Puss


Bilder från Rom - Del 3


















hatar allting just nu

orkar inte bry mig om stavning, osv.
så himla trött och lite ledsen faktiskt. gick till semi idag och förlorade med en fucking boll. vi missade 3 straffar, så det kändes ju lagom bra. det är snö här i stockholm, skolan börjar imorron - slutar 4. just nu känns allting bara jobbigt. har bara lust att gråta ut allting, och det kommer jag göra..har så mycket just nu fast ändå inte.
bättre uppdatering imorron (om helgen, mm)
hejdå.


ATM

Har precis tvättat bort min ansiktsmask och dragit på mig zippien så nu är det dags för Partaj! Världens roligaste program EVER osv. YEEEEES puss






Totally worth it.


New in

Saker från Rom/min födelsedag:




















+ ett vanligt vitt linne (blev inte bra på bild) och min dator som ni redan har fått bild på!
En av mascarorna är förresten till Johanna ifall ni undrade varför jag köpte 2 likadana! :)

Ulrika


Bilder från Rom - Del 2

Spanska trappan (man ser knappt själva trappan för det är så mycket folk där, lol):





Fontana di Trevi:












Kvällen är din

"Kvällen är din" har precis börjat på TV4, där One Direction kommer vara med! Herregud! Så sätt på fyran nu for the love of god!


Bilder från Rom - Del 1

Colloseum:






















Peterskyrkan - världens största kyrka:








Peterskyrkan - Utsikt från toppen (kupolen):









Inte så bra bilder, men dom får duga! Laddar upp flera snart.



@irsta blixten!

Hej sötisar! Just nu sitter jag i hallen och tittar på de andra matcherna. Vi förlorade igår men nu är det bara att tagga om till matcherna idag!
Ikväll blir det disco också (fan vad töntigt det låter, men vet inte vad jag ska skriva. ''fest'' blir liksom lite kinstigt...?) så det kommet bli awesome. Mange Makers kommer bl.a vara där, kanske fotar lite då - beror på om jag har med mobilen eller inte.
Puss


'

Hej allihopa!
Har så himla mycket att berätta.. Det är nämligen så att alla inlägg som kommit upp från mig i veckan har varit tidsinställda, har alltså inte bloggat under hela veckan. Anledning - Jag har varit i Italien! Helt galeeeeeeeet, nejmen anledningen till att jag inte skrev det innan var för att jag tänkte berätta allt nu istället!


Italien - Rom


Åkte dit måndag morgon med familjen, kom hem igår (fredag 13 april, omg). Själva staden var väldigt lik Gamla Stan, fast gånger 1000 typ. Överallt fanns det små gator och gamla mysiga hus ni vet? Och trafiken - Herregud alltså, de körde typ 100 km/h på smågatorna?! Såg flera krockar och polisernas sirener hörde man kanske 10 gånger om dagen, vilket inte var så konstigt egentligen.

Besökte några av alla dessa gamla byggnader också, bl.a. Colloseum och Peterskyrkan (världens största kyrka) Har fått massa bilder på allt som jag ska lägga upp också!


 Innan hade jag planerat att jag skulle shoppa fett mycket men det blev bara en tröja och lite smink. Anledning - De flesta affärerna var Dior, Louis Vuitton, Prada, Gucci osv vilket betyder en hel del pengar.. Dock var det "kul" att se alla de där affärerna, var inne på Louis Vuitton, hittade väskor för cirka 7000 euro (70 000 kr), gissa om jag köpte flera?! Det fanns i alla fall väldigt få "vanliga" affärer.



Bilder från resan kommer upp i ett senare inlägg!



Dag 5 - Något du inte kan lämna hemmet utan

> Mobil
> Någon typ av läppmojs
> Glatt humör!


Torsdagens outfit

Körde på med något lätt idag - svart baslinne, jeans, kofta och min nya jeans jacka! (nu ser ni hur den ser ut på)
Dagen: va med Frida och Sara innan vår match. Chillade lite, åt på donken och så. Det blev Huddingekross! Så jävla skönt. Bra start till cupen. Juste! Åker ju iväg till Västerås och spelar Irsta blixten, som jag skrev tidigare. Har inte gjort tidsinställda men bloggar när jag har tid!
Puss, Johanna


Handlat lite

Hej snyggingar! Igår handlade jag två ansiktsmasker, sen blev jag så sugen på godis, så gick in på 7-eleven och köpte med dig brownie och en coca cola.
Ha det bäst//Johanna


Aw, how sweet.

Zayn&#039;s special.


HAPPY BIRTHDAY TO ME

LÄS RUBRIKEN, IDAG FYLLER JAG ÅÅÅÅÅR,  WOOP WOOP!
Har fått en ny dator idag - vilket betyder mycket bättre uppdatering från mitt håll, weho!


Godmorgon onsdag

Sitter just nu och degar framför The hills maraton. Snart ska jag börja packa och lite senare ska jag in och byta storlek på min jacka och köpa lite nödvändiga saker. Stay tuned!


Dag 4 - Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?

Just nu, den här:


Onsdagens planer!

* Städa rummet lite grann
* Packa till Västerås (cup)
* Köpa lite saker + byta storlek på min skinnjacka
* Åka till pappa
* (Träna)


Dålig uppdatering...

Hej alla läsare! Idag var jag och några kompisar och badade (händer typ aldrig) sen hade jag träning, därav dålig uppdatering. Tänkte bara informera er lite grann. JUSTE! IMORGON FYLLER ULLIS ÅR, SÅ ALLA SKRIVER GRATTIS TILL HENNE SÅ BLIR HON VÄRSA GLAD!
Godnatt!


Dag 8 - Ett klädesmärke som har grymt fina kläder







Det här måste nog vara de fulaste skorna jag någonsin sett..


Finns på H&M för er som är intresserade av att köpa, lol!


Pictures of the week - J

image description 
image descriptionimage description

image descriptionimage description
image description


Dag 7 - En bild på mitt drömhus











Jag kommer bli så rik så att jag har råd med dom här... Nej men dom här husen var väl inte helt fel?!


NYYYYTT



Bättre bild kommer när jag använder sakerna (outfit!)
Är jätte nöjd iallafall.
  
//Johanna


Glöm inte frågestunden!

Hej sötisar, ni kommer väl ihåg frågestunden? Fråga på, vi svarar på frågorna efter lovet! ♥

Dag 3 - Något du aldrig tröttnar på

One Direction, godis, Johanna, mobilen osv. Kommer inte på något mer just nu :D




Pictures of the week - U
















Hiss eller Diss på jackan?

Hjälp! Tänkte köpa den här i veckan men är lite osäker... Den är ju snygg och passar till våren. Vad tycker ni!?
Kommentera! :)


Söndag/Ansiktsmask

Idag ska jag bara ta det lungt, fixa lite osv. Ska lägga på en ansiktsmask snart också, kan rekommendera den här! Puss


Thank you for changing my life. For making it perfect.



Holmes Chapel Homie, Wolverhampton Hustla, Fresh Prince of Mullingar, Bradford Bad Boi, Swagmasta from Doncasta. ♥


ÅÅÅÅÅÅH VILL HAAAAA

    
Japp, nu har jag kärat ner mig i GinaTrico's kläder igen. Men visst var de snygga?! Åh jag tycker det är så grymt snyggt med jeansjacka nu under våren. Fast det känns som vinter nu.
Får väl dra med mig någon kompis och köpa en då, istället för att dreggla över dom på internet....♥

/Johanna


Citat från i tisdags

Minna: *Tappar mobilen som får en fet spricka*
Johanna: "Hoppas den repar sig"

HAHAHAHAHAHAHA BÄSTA JAG HÖRT PÅ LÄNGE


Godmorgon!


-

texten hamnade lite fel i inlägget under men det går inte att ändra på av någon anledning så vet ni det

Påsklov

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV
Nu under påsklovet kommer min uppdatering vara ganska låg, men efter lovet blir det
myyyycket bättre, berättar allt om vad jag har gjort osv då istället! Jag har gjort flera tidsinställda inlägg som kommer upp under lovet, så ni får nöja er med det helt enkelt. Idag har jag i alla fall varit i Norrköping hela dagen och imorgon är det Påskafton så då blir det att fira med lite släkt sådär. Hoppas ni får ett bra lov sötisar! Btw, jag tror svaren på frågestunden kommer upp efter lovet, så ni kan fortsätta fråga på!


Alla går in och gillar

http://www.facebook.com/hootansh?ref=ts
http://www.facebook.com/hootansh?ref=ts
http://www.facebook.com/hootansh?ref=ts


Mina nya skal

 

 

 





De här var de skalen jag fick hem i veckan. Skulle egentligen fått de nästa vecka, men de kom efter 3-4 dagar.
De ända dåliga va att två av de passar bara till iPhone 4, och jag har en S. Skillnaden blir då att knapparna typ inte får plats :(
(De tre översta fick jag samtidigt och tidigare än det sista. Därför blev de på en bild)
Vad tyckte ni, hiss eller diss?

/Johanna


Time to feel fresch


Tips till håret när du sover

Om du sover med en tofs eller fläta så kommer det här fula märket fram efter tofsen på morgonen (på mig iallafall och det gillar inte jag) även om  du plattar det, men whatever. Man ska ju helst ha håret uppsatt eftersom att man rör på sig mycket under natten och då slits de. Ta då en toffs som inte sitter åt så hårt eller ett tjockt hårband! Jag använder ett hårband iallfall, för det lämnar inte av det är fula märket som gör att det blir lockigt eller vad det nu blir..? (det gör så att håret blir rakt på morgonen också) Det behöver inte vara något snyggt hårband, man kan ta något som man använda när man var liten om man nu använda det. Man kan såklart köpa ett också.
OBS det ska sitta i hästsvansen.

Hoppas ni fattar...Puss Johanna



Fuck this shit

God förmiddag på er
Idag ska jag inte göra nånting, bara fixa lite hemma, bada med massa ''lyx''. Vädret är ju åt helvete idag så har inge lust. Det snöar liksom, man ba: WHATTTA FUUUUUCK?! Det är april, det ska vara vår då.
Imorron ska jag iallafall hem till min mormor och morfar och äta lite påsklunch. Sen i veckan blir det bio, shopping, träffa kompisar, och Irsta blixten, som ligger i västerås.
Hejdå


PROFILBILD PÅ FACEBOOK

Johanna Olcina


Torsdag, lov

Äntligen lov, fan vad skönt!
Hej bloggeeeeen! Sitter hos pappa nu och ska ta en riktig slapp kväll. Blir alltid så hos pappa, men det är så skönt, haha. Vad gör ni nu och i påsk?
Dagen har inte varit så jobbig idag, bara vissa lektioner. Börja med godis som vi fick från våran mentor och slutade med tävling och godis på sista lektionen. Under lovet blir det träff med släkten osv och bara en massa kul.
Gald Påsk på er. Käka massa gooodis!


FOLLOW ME





Följ mig gärna på instagram! @johannaolcina


FRÅGESTUNDEN

KOM IGEN, STÄLL MASSA FRÅGOR NU DÅ?! HÄR :)


VI KÖR PÅ EN...

.

 

Fråga vad ni vill, men vi svarar inte på för personliga saker. Glöm inte att skriva vem frågan är till! Vi bloggar inte förrän vi fått massa frågor. Om vi får tillräckligt med massa frågor kör vi på ett videoinlägg. Så komigen nu och ställ massa frågor!! :D
(om ni inte fattade det så ställer ni frågorna i detta inlägg)

Dag 6 - Min favoritplats

Hoppar dag 5 och gör den någon annan dag, kommer verkligen inte på något.

Min favoritplats är helt klart värmen, handbollsplanen, Gröna Lund och alla shopping platser.

 

 

Oherre vilka dåliga bilder, men hittade inga bra.


She smiles when you say you love your fans because she knows she's one of them.


Glad chey!

Nu under kvällen beställde jag och mamma skal till våra iphones. Det blev 4 stycken, 2 var. Fast vi kommer låna av varandra och så. Så nu är jag jätte glad! Det tråkiga är att de kommer inte förns nästa vecka. På tisdag för hoppnings vis. Två av dem var med på bilden som jag la upp för ett tags sen. Den som gissar rätt får en länkning!

Imorron blir det plugg till matteprovet som är på tisdag. Dålig uppdatering alltså.
Godnatt


Pictures of the week - Johanna


image description

image description
image description
image description
image description

Ja, jag vet, en hel del bilder på mat, onyttigt osv..


Den lilla shoppingen



Det här lilla har jag köpt under helgen. En bandeau och en eyeliner som sägas vara väldigt bra. Någon som vet? Btw, jag och Ulrika köpte likadana bandeaur.

/Johanna


Svar

Vi fick en fråga om vi tjänar pengar på våran blogg?  
Svar: Ja, vi gör det när det gäller våra videoklipp. Hoppas det räckte som svar, skriv gärna namn nästa gång! ;)

Godmorgon/Dagens planer!

* Käka lite
* Köpa lite saker (om jag orkar)
* Plugga inför matteprovet

* Blogga lite mer

* Duscha med inpackning

* Ta det lugnt

 

Det blir en ganska tråkig dag, men det är söndag så Hey what did you expect!?

 


RSS 2.0