Super fräsch

Hejhej! Dagen har gått åt att lata mig och inte göra ett piss! Eller jo lite typ städa lite på rummet eftersom att Ullan och Jullan ska sova här. Annars har jag bara tittat på tv, läst bloggar, instagram, Facebook och lagat mat till mig själv. Nyss duschade jag och gjorde mig fräsch inför imorgon, dvs: använt hårinpackning, skrubbat hela kroppen, smort in mig och hela skiten. Sen har jag också bytt lakan. Tror att snart inom kort tid kommer vi tillbaka till den vanliga uppdateringen! ;)


Fira Johanna imorgon

Hejhopp! Imorgon är det somsagt Johannas födelsedag (så kom ihåg att gratta henne!!) och då ska jag och Julia fira henne untz untz. Får se vad vi hittar på på dagen men senare ska vi iaf sova hos Johanna, mys! Tyvärr kan jag ju inte berätta vad hon får i present men det visas säkert efteråt i bloggen! Idag har jag i alla fall införskaffat ett efterlängtat N-halsband, någon som kan lista ut vad det står för? ;) Ha det bra! x


Tänkte bara påminna er om....


För några dagar sedan...

... så var ju jag i stan för att hämta Frasse på mammas jobb, för att sedan lämna honom på en annan plats i stan. Efter det åkte jag och ''småshoppade'' lite. Blev en hel del (visar efter helgen, ska nämligen bort) Sen åkte jag hem till mamma, åt middag, packade väskan, och hem till Celine som tog lite mer än en timme. Hon mötte iallafall upp mig så gick vi till Ica tillsammans! Vi var där och flumma runt lite medans vi handlade lite gott till kvällen. Gick hem till henne och hyrde film på tv'n och bara hade det mys. pratade till 02 på natten och sedan somnade vi i sängen
 
 
Bildbrist...

Till stan

Hej på er! Nu ska jag bege mig till stan för att lämna Frasse och sen får jag se vad som händer. Han sov hos mamma inatt. Kanske träffar någon men det är inte bestämt ännu. Det är super fint väder idag, så shortsen åkte på! Ni får outfitbild senare. Ha det bra! Puss


Ångest...

Godmorgon! Sovit gått? Det har iallafall jag gjort, eftersom att jag vaknade för lite mindre än en timme sedan. Har värsta ångesten nu. Ligger och sover bort halva dan pga att jag inte har något att göra. Men vädret är inte det finaste heller iof. Men nu ska jag sätta på en film och äta min goda frukost som jag sett fram emot!


Mys

Nu ska jag mysa sönder i soffan med choklad, glass, chips och läsk + messa. Godnatt! :*

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3309156/images/2012/pic_500c637eddf2b3284300001c.jpg" class="image">


Fixat lite i rummet

Såååå nu är jag äntligen klar med rummet. Städat, dammsugit, lagt in alla kläder och torkat alla "bord" på rummet samt spegeln!


Sen lunch


Underbart väder!

Hej på er sunshines! Härligt väder det är idag eller hur!? Lite tråkigt för mig bara då alla mina vänner är bortresta. Ni jag inte kollat med får gärna höra va er till mig. Skulle behöva åka till Globen också för att köpa lite saker. Bl.a. Jeans - tror det va rea på crocker, och sedan sminkborttagning! Men jag åker inte dit ensam för då känner jag mig jätte ensam och ledsen. Vill åka och bada, och va på grönan också. Meningslöst inlägg egentligen, men atm sitter jag ute i solen och hoppas på att tiden ska gå snabbare... Har på mig det här nu efter som att jag inte ska någonstans idag!


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade nyss - med smink på, fräsch tjej. Det är tyst hela huset, bara jag och mamma hemma och hon sover. Så det är skönt. Tror det blir frukost på altanen idag :) Igår lämnade vi sports camp, och gud så tråkigt det va.(berättar om allt i ett annat inlägg) Alla vänner och ledare... Men vi har bytt nummer med varandra, så jag har tvingat några att gå samma vecka igen som i år. Hehe. Efter att jag kom hem åkte jag och mamma till medis för att äta. Då träffade vi hennes kompisar som sedan också åt med oss. Vi åt på thairesturangen Orkidé, jätte mysigt. Efter det köpte jag och mamma lite godis hem, men vi hann inte äta det, för vi va så trötta så vi somnade.


Mitt hår


Kort hår...

Bloggar ändå - orkar inte packa haha. Har tyvärr inte gjort några tidsinställda men får se om jag kanske bloggar lite då och då där borta (på sports camp). Får se om Ullis kommer blogga, hon kommer iof hem imorgon från öland :) Så kolla in här ändå!

Va och klippte mig idag och köpte färg (visar imorgon, då jag har den nya färgen och smink...- kan ni gissa vilken färg?? Klippte bara topparna, men tyckte det blev kort fastän hon bara tog 2 centimeter. Men nu är det iallafall friskt och behöver inte oroa mig på några månader. Haha juste, jag fick en klubba också :)


usa 2012

Gör en kategori med allt vi har gjort i Usa. Det är så himla mycket... Så det kommer bli flera inlägg med bilder osv.

 

Kom dit på onsdagen och då checkade vi in och gick sedan ut och åt på T.G.I.F som låg en korridor emellan. (Har ätit där ca 20 gånger om inte mer där nu i 2 veckor... Iallafall!

På torsdagen vaknade vi tidigt och åt frukost nästan direkt och sen vidare till Universal! Hur jäkla stort som helst, som en stad typ. Med flera olika parker! Köerna va upp mot 2 timmar men ville man åka var det bara att stå i kö. Vi hade gångavstånd från hotellet dit, ca 15 minuter bara! Ni måste åka dit om ni åker till Usa!

 Världens största Hard Rock Cafe´

Bilden är från deras meny. Tyckte det var lite kul att det stod Stockholm på ett utav glasen, hehe


Hemma

Hej på er! Kom hem igår, då vi har åkt i nästan 24 timmar! Flög på torsdag och på fredagen (den 13onde) men det va ingen fara med det. Så jag va väldigt jävla (ursäkt språket) trött imorse. Men har varit uppe en stund nu och hunnit duscha också. Jag har så himla mycket att berätta om resan, men tyvärr så får det bli nästa vecka. Jag åker till sports camp imorgon. Så idag måste jag fixa all tvätt och packa om på nytt. Har även lite saker jag måste fixa innan. Atm sitter jag och fuckar ur på KIK med konstiga om imorgon. TAGGA! Puss


YAAAAY

KAN MOBILBLOGGA NU WOHOOOO! Behövde bara göra en uppdatering, testa det ni också 👍


Dålig statistik

Som rubriken säger så har statistiken var helt usel den senaste tiden, antar att det är för att vi typ aldrig uppdaterar men slänger ju faktiskt in något inlägg då och då! Dessutom är Johanna i USA och kan inte blogga. Vi tänkte väl ta tag i bloggen senare occh jobba upp statistiken igen, men nu är det ju sommarlov och (oftast) fint väder så då vill man ju inte sitta inne och blogga, ja ni förstår. HA DET FINT! lol

♥ LITTLE MIX ♥

 
 
 
 
 

RSS 2.0